Onlineseminarie

4 september

Inköp & kvalitetssäkring i din restaurangkedja

Syftet med seminariet är att ge dig som driver en restaurangkedja en god inblick i hur du säkerställer att du har fördelaktiga inköpsavtal, villkor och pris samt att säkerställa att varje enhet i kedjan levererar enligt konceptet genom att ha en professionell kvalitetssäkring på plats.

Seminariet leds av Peter Östlund med mer än 20 års erfarenhet från några av världens största restaurangkedjor och Branko Lazarevic med 30 års erfarenhet av kvalitetssäkring i McDonald’s senast som Director of Operations.

ANMÄLAN

NÄR

4 september, kl 10.00 - 11.00

VAR

Online, länk till kursen får du efter anmälan

PRIS

Gratis

Läs mer

Inköp & kvalitetssäkring i din restaurangkedja

Online 1 tim. Alla restaurangkedjor bör ha fördelaktiga avtal med sina huvudleverantörer för sina restauranger för att kunna dra nytta av sin storlek och dess skalfördelar samt en process för hur man säkerställer att restaurangerna i kedjan levererar enligt konceptet som i sin tur leder till stabil och hög kvalitet och service samt nöjdare gäster.

  • 10:00

    Program

    • Vikten av att göra en fullständig inköpsanalys
    • Hur strukturera upp inköpsarbetet
    • Genomförande av upphandlingar
    • Produktutveckling
    • Syfte med kvalitetssäkring
    • Viktigt att tänka på när ett kvalitetssäkringsprotokoll skapas
    • Hur leder ett kvalitetssäkringsbesök till nöjdare gäster och ständig förbättring inom kedjan
  • 11:00

    Avslutning

Visa hela programmet Minimera programmet

Peter Östlund

Inköpskonsult med mer än 20 års erfarenhet av inköpsfrågor på några av världens största varumärken och har jobbat med inköp både på kund- och leverantörssidan

Mer information

Branko Lazarevic

Franchise- och driftkonsult med mer än 30 års erfarenhet inom McDonald’s, Operations & Franchise Director.

Mer information

Kontakta oss